VILJEN TIL AT VILLE, SKABER EVNEN TIL AT KUNNE

Vi har sådan glædet os til at breake vores nyhed.

1. januar 2020 starter vi sammen virksomheden Willforce I/S

Hvad vil vi med Willforce?

Vi har begge en passion i at rykke mennesker henimod deres fulde potentiale og når motivationen er til stede til at udvikle sig, så sker der noget. Derfor starter vi Willforce, hvor vi vil lave kurser, som kan lige netop det. Rykke mennesker på deres adfærd. Kurser der henvender sig til alle typer medarbejdere – både med og uden ledelsesansvar. Bevidstgørelsen af den adfærd du bruger i forskellige sammenhænge, kan åbne nye veje, skabe resultater og positive relationer.

Hvornår traf vi beslutningen?

Hen over efteråret fik vi en unik chance for at kunne udbyde et kursus, som vi selv har haft stor nytte af. Vi har hermed fået muligheden for at give jer et gennemøvet og testet adfærdskursus i Praktisk Gennemslagskraft, som er et åbent kursus, evalueret og videreudviklet gennem 15 år. Kurset træner kursisterne til at styrke deres evne til, gennem deres adfærd, at skabe positive relationer til omgivelserne.

Et kursus der virker, fordi man øver og øver og øver sig på kurset, sammen med en lille gruppe af andre kursister, så man kommer hjem med andet end teorierne på plads. Det virker, fordi det er prøvet af på mennesker og sammen med mennesker, der kan give direkte feedback i en tryg situation.

Anders Bech, som er idémanden og udvikleren af kurset har givet os sin ”velsignelse” og oplæring. Det, sammenholdt med vores erfaring i livet og på arbejdsmarkedet, gør at vi er klar til at løfte opgaven.

Ved siden af åbne kurser tilbyder vi også at lave skræddersyede interne kurser i samarbejde med den enkelte virksomhed målrettet de udfordringer der ligger der.

Vores tilgang til at gennemfører kurser der virker, bygger på at kvaliteten af et kursusforløb ikke skal måles i mængden af udleveret materiale, men i graden af ændret adfærd. 

Kontakt os gerne her eller på info@willforce.dk. Vi glæder os til at gøre en forskel for dig eller dine ansatte.

Godt nytår!