Omtale

Den bedste reklame for os… og den bedste garanti for dig som kunde, er at høre hvad andre har fået med som gevinst, når de har deltaget på en af vores kurser. “What’s in it for me?”: kunne du spørge dig selv om.

Se de positive tilbagemeldinger fra tidligere kursister nedenfor. DE er det levende bevis for at kurset flytter mennesker.

Whats in it for me?

Tryk på videoen og se flere udtalelser.

Kontakt os her eller skriv til info@willforce.dk, så ringer vi dig gerne op for mere information.

Videoer med tidligere kursister

Danpo

I videoen fortæller Pernille Gammelgaard Mortensen HR manager hos Danpo, hvordan hun bedre når ind til dem, der sætter et skjold op, når hun kommunikerer med dem. Dette efter at have deltaget i forløb hos Jill og Henrik.

Udsagn fra Pernille: “Alle kan lede og fordele …… hvis man forstår mennesker“.

HMC

Finn Skovborg fra HMC A/S fortæller: “Det har været godt, fordi der både har været noget teori og noget praktisk. Og man har øvet det man har lært ”.

Bernhardis

Benedicte Bernhardis fra Bernhardis.dk er med i denne videofilm, hvor hun fortæller om hvordan hun “turde” få taletid hos Høgh møbler og ikke mindst med at lykkedes at komme ind i deres butik med sine varer.

Scaniro

Keld Jensen, direktør: http://www.scaniro.dk/

Testimonial Keld Jensen, direktør Scaniro.dk

IB Thorup, fabrikschef: http://www.scaniro.dk/

Testimonial Ib Thorup, fabrikschef Scaniro.dk

Tidligere kursisters skriftelige udtalelser

Annika Butzbach

På bare et enkelt dag formåede Jill og Henrik at videregive en masse relevant og brugbar viden omkring hvordan med kommunikerer med forskellige personer.

Vi lærte ikke blot om forskellige personlighedstyper, og hvordan de hver især foretrækker at kommunikere, men fik også lov til at sætte vores viden i spil igennem flere forskellige praktiske øvelser. Hvilket gjorde at vi fik reélle erfaringer med os fra kurset. Jeg føler virkelig, at jeg fik noget værdifuldt og brugbar viden, som jeg kan benytte i personlig, så vel som proffesionel, sammenhæng til at forbedre min kommunikation med andre.

Jill og Henrik formåede at gøre kurset både informativt og morsomt. Jeg kan på det bedste anbefale det til andre.

Annika Butzbach – LinkedIn

Benedicte Berhardis

Et vækstforløb jeg var tilknyttet, gav mig den fornøjelse at deltage på et intensivt enkeltdagskursus med Jill og Henrik.

Kurset har gjort, at jeg føler mig bedre udrustet på min videre færden i erhvervslivet men også personligt. D-I-S-K, som vi blev undervist i, er kommet for at blive.

Kurset har vist sig at uundværlig viden for mit personlige liv og min forretning. Mange penge er tjent på at gøre sig denne teoretiske og praktiske viden rigere.

Mine største anbefalinger herfra, Benedicte Bernhardis owner: bernhardis.com

Benedicte Bernhardis

Ea Malte

Igennem kurset ‘Gennemslagskraft for iværksættere’  skabte Jill og Henrik fokus på mennesker og kommunikation.

Jeg værdsatte at man ikke kun skulle lære om sig selv og hvem man selv er men at fokusset også var at skabe forståelse for andre mennesker og deres måde at kommunikere på.

Dette kursus og viden deri er ikke kun givende i forhold til udviklingen af min startupvirksomhed men også givende for mig som menneske. Jill og Henrik formåede at formidle viden igennem teori og praktiske øvelser med stor succes. Jeg vil til en hver tid anbefale et kursus med de to ildsjæle.

EA Malte (https://www.linkedin.com/in/ea-neja/)

Søren Banke


Efter at have været igennem et yderst givende enkeltdagskursus med Willforce er jeg pludselig blevet opmærksom på, hvor forskelligt folk kommunikerer.

Kurset bestod blandt andet af en række praktiske øvelser, som fik iscenesat hvor vigtigt det er, at man forstår modtagerens måde at kommunikere på.

Ved at blive introduceret for skarpt definerede persontyper lærte det os at kende forskel på dem, og tilpasse vores kommunikation, for at trænge igennem og blive hørt.

Igennem hele forløbet formåede Jill og Henrik at udfordre mig, så jeg fik et enormt udbytte af deres kursus. Jeg vil til enhver tid anbefale Willforce, fordi Jill og Henrik, som står bag, er enormt fagligt dygtige, og samtidig bringer et godt humør igennem hele kurset.

Søren Banke Medejer https://rasmusrokke.dk/

Anne Bloksberg Borg

“Jeg har, i forbindelse med udviklingen af min startupvirksomhed, deltaget på et intensivt enkeltdagskursus med Jill og Henrik. De formåede at strukturere kurset, så det gav mening, på trods af at de fleste af os kursister befandt os meget tidligt i opstartsfasen. Jeg tilegnede mig her en vigtig viden, som jeg er glad for at have fået med så tidligt i processen. Med en god balancegang mellem teori og praktiske øvelser, formåede Jill og Henrik at udfordre mig både personligt og fagligt, og jeg gik fra kurset med et smil på læben og med værktøjer, som jeg er klar til at anvende i mit videre arbejde.”

Anne Bloksberg Borg

Medejer HOPDENMARK