Omtale

Den bedste reklame for os… og den bedste garanti for dig som kunde, er at høre hvad andre har fået med som gevinst, når de har deltaget på en af vores kurser. What’s in it for me? Kunne du spørge dig selv om.

De positive tilbagemeldinger fra tidligere kursister. De er det levende bevis for at kurset flytter mennesker.

Videoer med tidligere kursister

Keld Jensen, direktør: http://www.scaniro.dk/

Testimonial Keld Jensen, direktør Scaniro.dk

IB Thorup, fabrikschef: http://www.scaniro.dk/

Testimonial Ib Thorup, fabrikschef Scaniro.dk

Tidligere kursisters skriftelige udtalelser

På bare et enkelt dag formåede Jill og Henrik at videregive en masse relevant og brugbar viden omkring hvordan med kommunikerer med forskellige personer.

Vi lærte ikke blot om forskellige personlighedstyper, og hvordan de hver især foretrækker at kommunikere, men fik også lov til at sætte vores viden i spil igennem flere forskellige praktiske øvelser. Hvilket gjorde at vi fik reélle erfaringer med os fra kurset. Jeg føler virkelig, at jeg fik noget værdifuldt og brugbar viden, som jeg kan benytte i personlig, så vel som proffesionel, sammenhæng til at forbedre min kommunikation med andre.

Jill og Henrik formåede at gøre kurset både informativt og morsomt. Jeg kan på det bedste anbefale det til andre.

Annika Butzbach – LinkedIn

Et vækstforløb jeg var tilknyttet, gav mig den fornøjelse at deltage på et intensivt enkeltdagskursus med Jill og Henrik.

Kurset har gjort, at jeg føler mig bedre udrustet på min videre færden i erhvervslivet men også personligt. D-I-S-K, som vi blev undervist i, er kommet for at blive.

Kurset har vist sig at uundværlig viden for mit personlige liv og min forretning. Mange penge er tjent på at gøre sig denne teoretiske og praktiske viden rigere.

Mine største anbefalinger herfra, Benedictet Bernhardis owner: bernhardis.com

Benedicte Bernhardis

Igennem kurset ‘Gennemslagskraft for iværksættere’  skabte Jill og Henrik fokus på mennesker og kommunikation.

Jeg værdsatte at man ikke kun skulle lære om sig selv og hvem man selv er men at fokusset også var at skabe forståelse for andre mennesker og deres måde at kommunikere på.

Dette kursus og viden deri er ikke kun givende i forhold til udviklingen af min startupvirksomhed men også givende for mig som menneske. Jill og Henrik formåede at formidle viden igennem teori og praktiske øvelser med stor succes. Jeg vil til en hver tid anbefale et kursus med de to ildsjæle.

EA Malte (https://www.linkedin.com/in/ea-neja/)


Efter at have været igennem et yderst givende enkeltdagskursus med Willforce er jeg pludselig blevet opmærksom på, hvor forskelligt folk kommunikerer.

Kurset bestod blandt andet af en række praktiske øvelser, som fik iscenesat hvor vigtigt det er, at man forstår modtagerens måde at kommunikere på.

Ved at blive introduceret for skarpt definerede persontyper lærte det os at kende forskel på dem, og tilpasse vores kommunikation, for at trænge igennem og blive hørt.

Igennem hele forløbet formåede Jill og Henrik at udfordre mig, så jeg fik et enormt udbytte af deres kursus. Jeg vil til enhver tid anbefale Willforce, fordi Jill og Henrik, som står bag, er enormt fagligt dygtige, og samtidig bringer et godt humør igennem hele kurset.

Søren Banke Medejer https://rasmusrokke.dk/

“Jeg har, i forbindelse med udviklingen af min startupvirksomhed, deltaget på et intensivt enkeltdagskursus med Jill og Henrik. De formåede at strukturere kurset, så det gav mening, på trods af at de fleste af os kursister befandt os meget tidligt i opstartsfasen. Jeg tilegnede mig her en vigtig viden, som jeg er glad for at have fået med så tidligt i processen. Med en god balancegang mellem teori og praktiske øvelser, formåede Jill og Henrik at udfordre mig både personligt og fagligt, og jeg gik fra kurset med et smil på læben og med værktøjer, som jeg er klar til at anvende i mit videre arbejde.”

Anne Bloksberg Borg

Medejer HOPDENMARK


Kurset “Praktisk gennemslagskraft” er gennemtestet og udarbejdet af Willcan.

Willcan kunderne siger om kurset!

Jeg har været på mange kurser, men Praktisk Gennemslagskraft har været det mest intense og givende jeg har prøvet.Den praktisk træning på kurset har givet mig en stor lyst og tryghed til at bruge værktøjerne derhjemme.Hold op hvor et fedt kursus. Man bliver helt høj.Utrolig hvor stærke relationer man på kurset skaber til de andre kursister på kun 3 dage. Træningen virker! • •Vi er 4 politikere fra FOA Lillebælt som har deltaget i ”Praktisk gennemslagskraft”. Alle har oplevet et meget intensivt og brugbart kursus med god veksling mellem teori og praksis.

Da vores virksomhed gennem flere år er ekspanderet, måtte vi indse at behovet for ledelsesmæssige evner blev større og på et højere niveau. Vi indgik en aftale med Willcan om deltagelse i kurset “praktisk gennemslagskraft”. Kurset som skulle gie os de nødvendige ledelsesmæssige redskaber, til at løse dagligdags opgaver på det personalemæssige plan.

Vi må tilkendegive at kurset indfriede absolut vores forventninger. Der mødte os en meget engageret kursusleder som virkelig formåede at synliggøre vigtigheden af korrekt kommunikation. Mange dagligdags konflikt/opgaver blev gennemgået på kurset, og det satte virkelig tingene i perspektiv Specielt den meget praktiske og autentiske træning af værktøjerne, havde stor effekt. Udbyttet af kurset er ikke til at tage fejl af. Der er nu mere balance og harmoni blandt de ansatte og lederne i dag. Dette til stor gavn for vores virksomhed.

Vi vil give vores varmeste anbefalinger.

Henrik Herum & Ulrik Riis
Ejerledere
Ø.S.G A/S

Vi har samarbejdet med Willcan og Anders Bech igennem 9 år omkring lederkurser, personlig gennemslagskraft, kundeservice og senest et team-buildingskursus for omkring 150 deltagere.

Kurserne er alle præget af en dejlig vekselvirkning mellem teori og praktiske øvelser, så deltagerne får læringen “ind under huden”. Og vi har sjældent andet end meget positive tilbagemeldinger fra deltagerne på grund af den meget pra ksis orienterede undervisning, som tillige er præget af god stemning og godt humør.

NAGEL-Group\ Nagel Danmark A/S

Kim Anker Hansen- HR manager

SPX Flow Tecnology Denmark A/S
Steen N. Jensen – Engineering Director SPX Cheese

Personligt synes jeg at de 3 dage var meget struktureret, effektive og med en enorm god dialog(konstruktiv). En af årsagerne til dette tror jeg at vi var et lille antal deltagere, og vi kom omkring hver enkelt. Det var helt tydeligt fra starten at man ikke kunne “gemme” sig på kurset og dette gjorde at alle deltog maksimalt. Kursus materialet var rigtigt godt gennemarbejdet og derfor var resultatet på kurset også derefter. Helt igennem et kanon kursus som jeg kun kan anbefale.

SPX Flow Tecnology Denmark A/S
Steen N. Jensen – Engineering Director SPX Cheese

Jeg har samarbejdet med Willcan omkring PG1 kurset i flere år. Samarbejdet startede med min egen deltagelse på PG1 – hvilket var ekstremt personligt udbytterigt og lærende. Kursets form med en stor del praktisk træning med fokus på egne udviklingsområder gør, at kurset passer til alle profiler – uanset om man har problemer med for lidt/for meget dominans og gennemslagskraft etc. Jeg har efterfølgende anvendt Willcan PG1 kursutil HTH køkkeners sælgere og ledere – ligeledes med succes.

Nobia Denmark A/S
Pernille Nørgaard – HR Direktør Skandinavien

Som ny leder og som menneske, har jeg haft stort udbytte af PG1, og kan varmt anbefale kurset.

Har du mod på at træde ud af comfortzonen for en stund og rykke dine personlige grænser, får du redskaber og udfordrende træning i at stå fast på egne rettigheder, håndtere konfliktsituationer og svære samtaler. Du lærer at tolke andre menneskers intentioner med en mere åben og positiv tilgang, og ikke mindst bliver du stærkere i brug af DISK.

Lindab A/S
Berit Tollgaard – afdlingsleder

Jeg har haft fornøjelsen af at deltage på kurset Praktisk Gennemslagskraft 1 (ser meget frem til 2éren)

Kurset har overgået alle mine forventninger, og det skyldes især måden tingene bliver afholdt på, det er et utroligt intenst kursus.

Man får flyttet grænser og nedbrudt gamle “skjold”

Man får en bedre selvforståelse.

Man får en masse værktøjer til at forstå andre personer.

Helt konkret har kurset hjulpet mig til at prioritere mig selv først og samtidig til at forstå hvorfor det er vigtigt. Det har helt klart givet et boost på selvværdet.

Alt i alt et super kursus.

Teknisk Rådgivning – Nordelektro A/S
Jesper Storm Simonensen – Salgsingeniør