Jill Sørensen

Det jeg er dygtigst til, har jeg lært af gode venner, kunder, kollegaer og af mig selv….. At være nærværende og tilstede. Fordi jeg er nysgerrig og gerne vil lære mere. Stædigt og med fokus på en løsning af en given opgave. Jeg er ikke en ”selfmade woman”, men udviklet i dialogen og samarbejdet med andre mennesker.
Mit drive er engagement, vedholdenhed og godt humør. I mit job er jeg vant til at se muligheder og fremkomme med løsninger. Som type er jeg udadvendt, konstruktiv og resultatsøgende.
Respektfuld i at møde mennesket, der hvor mennesket er, så vi taler samme sprog.

Virksomhedskonsulent med stor erfaring fra erhvervslivet. Overskrifterne er: Regnskab, bogholderi og revision, IT implementeringer, udvikling og opsætninger, undervisning, salg, projektledelse og ledelse generelt, mødeleder og facilitator, såvel som administrative opgaver.

IT og regnskab har været udgangspunktet i mit professionelle liv i mange år og derfor kan jeg give den erfarne sparring til virksomhederne. Jeg ved hvad der fungerer og hvad der ikke fungerer, men vigtigst er at forstå, hvilke udfordringer virksomheden ønsker at få løst.

Kært barn har mange navne og da jeg trives i en varieret hverdag så har jeg ved siden af kursusvirksomheden www.balanceret.nu, hvor jeg coacher mennesker og ligeledes har jeg endnu en søsterside www.balanceretb2b.nu hvor jeg kan hjælpe virksomheder med økonomi og IT.

Kontakt direkte: jill@willforce.dk og telefon 51 16 28 09