Jill Schleppegrell Sørensen

Det jeg er dygtigst til, har jeg lært af gode venner, kunder, kollegaer og af mig selv….. At være nærværende og tilstede. Fordi jeg er nysgerrig og gerne vil lære mere. Stædigt og med fokus på en løsning af en given opgave. Jeg er ikke en ”selfmade woman”, men udviklet i dialogen og samarbejdet med andre mennesker.
Mit drive er engagement, vedholdenhed og godt humør. I mit job er jeg vant til at se muligheder og fremkomme med løsninger. Som type er jeg udadvendt, konstruktiv og resultatsøgende.
Respektfuld i at møde mennesket, der hvor mennesket er, så vi taler samme sprog.

Jeg er uddannet NLP coach og er DISK certificeret indenfor Persolog.

Min baggrund er som virksomhedskonsulent med stor erfaring fra erhvervslivet. Overskrifterne er: Regnskab, bogholderi og revision, IT implementeringer, udvikling og opsætninger, undervisning, salg, projektledelse og ledelse generelt, mødeleder og facilitator, såvel som administrative opgaver.

IT og regnskab har været udgangspunktet i mit professionelle liv i mange år, men det har hele tiden været menneskerne omkring i virksomhederne der har været interessante at få til at lykkes optimalt. Derfor er det så skønt, nu at se, hvordan kursisterne udvikler sig hurtigt, når de bliver trænet i værktøjer og får indblik i barrierer, persontyper, filtre. EQ kan læres.

Kontakt direkte: jill@willforce.dk og telefon 51 16 28 09