Henrik Schleppegrell Thomsen

“Henrik… You had a snowballs chance in hell.”

​Jeg er det, man vil kalde en selvskabt succes. skabt ud fra mine kerneværdier, involvering, initiativ, ejerskab, ansvar, ros, respekt og indsats. jeg vil betegne mig selv som en fighter med runde hjørner. Jeg er ambitiøs, og når jeg har sat mig et mål, så går jeg benhårdt efter resultater. Jeg giver sjældent op. Det gør jeg ikke, fordi jeg har erfaret, at man med god vilje, tålmodighed og realistisk planlægning kan nå i mål med sine ambitioner her i livet.

Alt dette betyder ikke, at jeg trodsigt løber hovedet mod muren gang på gang. Jeg er god til at indse, når et mål ikke kan indfries som planlagt, og jeg tog det ikke som et nederlag, da en tidligere chefkollega indrømmende udtalte, at jeg havde en snebolds chance i helvede for at nå i mål med et projekt….fokus og kurs rettet på de næste mål.

​For det sker, at jeg må smide en idé eller et mål på hylden. Det er jeg altid forberedt på, og det hjælper mig til hurtig til at sætte nye mål og skifte kurs. Både i arbejdslivet og privatlivet.

Livet er den mest spændende rejse….har du sat dine sejl, trimmet dit skib, lagt en kurs mod målet….. og er det dig der står ved roret?

Kontakt direkte: henrik@willforce.dk og telefon 41 32 76 72