Coaching Henrik

Henrik Schleppegrell Thomsen

Hemmeligheden bag al Succes…

Det kan måske undre nogen at dem der træner hårdt er også ofte dem der får mest succes. Hvordan træner du dig selv hvordan bliver medarbejderne trænet i den virksomhed du arbejder? – tør du overhovedet at få feed back?

Jeg kan give dig den sparring du har brug for i forhold til et nyt syn på din virksomhed, konsulentarbejde, projektarbejde eller assistance til nuværende opgaver på freelance basis. Har du nogle ideer eller tanker omkring, hvad jeg kan hjælpe dig med, så er du velkommen til at kontakte mig.

COACHING – Karriererådgivning

Sidder du fast i dit job, eller er du uden job? Ønsker du at der skal ske noget nyt, kan jeg give dig en sparring i at komme videre enten i dit nuværende job eller i et nyt.

Har du brug for hjælp til:

  • At blive i eget job
  • CV gennemgang
  • Når du skal til samtale
  • Netværk og muligheder

COACHING – PERSONLIG UDVIKLING

Når livet er ude af kurs – økonomisk, socialt, eller dit indre liv, og du måske har oplevelsen af at det hele halter, så trives du ikke.

Ingen bryder sig om at være i smerte. Måske du bruger din veludviklede flugtrefleks for at komme væk fra det der ikke fungerer eller forsøger på anden vis, at reparerer på det der ikke kan stå selv.

Du har måske efterhånden erfaret at du løber træt og din energi er ved at være brugt op.

Du kan gøre noget ved det. Ved at arbejde med muligheder og ønsker for fremtiden, så er du igang med det første skridt på vejen til at få det bedre og få livslysten tilbage. Ring eller skriv for en snak om jeg kan hjælpe dig på vej.

Hvis du vil være der for din familie eller dit job, er du først og fremmest nødt til at være der for dig selv….